Dignissim ex sit amet, lobortis velit. In commodo a orci eget consequat. Nunc ut tellus rutrum ipsum gravida porta. Quisque varius vel justo a malesuada. Maecenas rhoncus ultrices tincidunt.

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι είμαστε ο επίσημος συνεργάτης μείκτη για το IWSC 2023.

Κρασί, αποστάγματα, γνώση, κοινότητα από το 1969. Το IWSC είναι κάτι παραπάνω από διαγωνισμός. Είναι μια παγκόσμια κοινότητα κρασιού και οινοπνευματωδών ποτών, επικεντρωμένη στους ανθρώπους και την τεχνογνωσία. Η αποστολή τους είναι να υποστηρίξουν το καλύτερο κρασί και οινοπνευματώδη ποτά από όλο τον κόσμο, λαμβάνοντας μια προσωπική προσέγγιση στις ανάγκες των συνεργατών τους.

Tom Singleton, Επιχειρηματικός Διευθυντής της Franklin & Sons: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με την IWSC και μας χαροποιεί πραγματικά που η βραβευμένη σειρά από τονωτικά, αναψυκτικά και αναψυκτικά premium θα συμπεριληφθεί στη διαδικασία της κρίσης για τα περισσότερα αξιοσημείωτα αποστάγματα & σερβίρει μίξερ.

«Ως ανεξάρτητη μάρκα που διανέμει σε περισσότερες από εξήντα χώρες παγκοσμίως, θαυμάζουμε την προσωπική προσέγγιση της IWSC να γιορτάζει την τέχνη των ανθρώπων και την τεχνογνωσία σε όλο τον κόσμο.

«Ανυπομονούμε να ανακαλύψουμε πρωτοποριακά ταλέντα και να υποστηρίξουμε τους καλύτερους in-trade στον φετινό διαγωνισμό, να υπερασπιστούμε τα αποστάγματα παγκόσμιας κλάσης και να δημιουργούμε αξιόλογα ποτά χωρίς συμβιβασμούς».

Η Christelle Guibert, Διευθύνουσα Σύμβουλος της IWSC πρόσθεσε: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να συνεργαστούμε με την Franklin & Sons. Η δέσμευσή τους στα ποιοτικά ποτά και την καινοτομία είναι απαράμιλλη – συνδυάστε το με την πλούσια ιστορία τους στη βιομηχανία ποτών και τους καθιστά τον τέλειο συνεργάτη μείκτη για τα βραβεία μας. που επικεντρώνονται γύρω από την ποιότητα του υγρού. Ανυπομονούμε να συνεργαστούμε με αυτή τη συναρπαστική επωνυμία σε όλες τις εκδηλώσεις και τις κριτικές συνεδρίες μας τα επόμενα δύο χρόνια.”