Τα προϊόντα Franklin & Sons εισήχθησαν στη βρετανική αγορά για πρώτη φορά το 1886 και οι αδερφοί Franklin γρήγορα καθιερώθηκαν ως εμπειρογνώμονες για τη δημιουργία αυθεντικών συνταγών υψηλής ποιότητας, φτιαγμένων αποκλειστικά από νόστιμα συστατικά που συλλέχθηκαν με το χέρι.

Αυτή η πρακτική συνεχίζεται και σήμερα, με τη ποικιλία των premium αναψυκτικών που αναπτύχθηκαν με τη συνεισφορά τουShaker Bar School. Αυτό γίνεται για να εξασφαλιστεί ότι οι γεύσεις είναι εξαιρετικές ως αυτόνομο αναψυκτικό αλλά ταυτόχρονα και ότι λειτουργούν άριστα ως μίξερ για την ανάδειξη των γεύσεων οινοπνευματωδών ποτών σε cocktails.

Για τη Παρασκευή τους χρησιμοποιούνται αποκλειστικά φυσικές γεύσεις, εκχυλίσματα και χρώματα και ποτέ δεν περιλαμβάνονται συντηρητικά, τεχνικά γλυκαντικά ή τεχνικό ανθρακικό.

Η Franklin & Sons, είναι υπερήφανη που αναγνωρίστηκε το 2016, για τη ποιότητα και τη γεύση των προϊόντων της, με την απονομή ενός εκ των πλέον αναγνωρισμένων βραβείων της βιομηχανίας τροφίμων και ποτών, το Great Taste Awards.

Τα βραβεία Great Taste Awards είναι τα πιο πολυπόθητα, βραβεία τροφίμων και ποτών, που συχνά περιγράφονται ως τα «Όσκαρ της βιομηχανίας τροφίμων και ποτών». Η Franklin & Sons, το 2017 είχε ταυτόχρονη επιτυχία στα βραβεία Great Taste Awards και στα αναψυκτικά και στα premium tonics και mixers. Συγκεκριμένα, το 2017 η εταιρεία βραβεύτηκε με έξι βραβεία Great Taste. Βραβείο πήρε για τα:

  • Wild Strawberry & Scottish Raspberry with Cracked Black Pepper – Άγρια φράουλα και σκωτσέζικο σμέουρο με σπασμένο μαύρο πιπέρι.
  • British Dandelion & Handpicked Burdock with Star Anise – Βρετανική πικραλίδα και χειροποίητο σπαθόψαρο με γλυκάνισο.
  • Natural Indian Tonic Water – Φυσικό ινδικό tonic.
  • Natural Light Tonic Water – Φυσικό ελαφρύ tonic.
  • Scottish Soda Water – Σόδα Σκωτίας.
  • Sicilian Lemon Tonic Water – Tonic με γεύση λεμονιού Σικελίας.

Όλα έλαβαν ένα αριστοκρατικό αστέρι στο μεγαλύτερο διαγωνισμό ποιότητας τροφίμων και ποτών παγκοσμίως. Συνδυάζοντας τα με προηγούμενες βραβεύσεις των Original Ginger Ale και Brewed Ginger Beer, που κέρδισαν από δύο πολυπόθητα αστέρια Great Taste Awards, προκύπτει ότι το 80{4be7f9a5197448620606b04f7c6ef78f2946572f77b8e3b2e9404abc7c86b893} της σειράς Franklin & Sons είναι σήμερα βραβευμένο με το Great Taste AwardsΜια τεράστια κατάκτηση και αναγνώριση!!! Τα προϊόντα Franklin & Sons διατίθενται σε καταστήματα διεθνούς κύρους όπως Harrods, Selfridges, και Booths αλλά και σε πολυτελή ξενοδοχεία όπως Hilton Hotels και Gleneagles. Επίσης, έχουν επιλεγεί από το κορυφαίο σεφ Marco Pierre Whitesκαι διατίθενται στα εστιατόριά του.

Kαλέστε μας!

error: Content is protected !!